Acı Badem Yağı 100ml
Ürün Açıklaması
Üretici Firma: ARİFOĞLU BAHARAT ve GIDA SAN. LTD. ŞTİ. Acı Badem (Prunus amygdalus var.amara) Badem ağacı 8 m kadar yükselebilen, dikensiz, pembe veya beyaz çiçekli bir bitkidir. Birçok kültür formları, çok eski tarihlerden beri Anadolu da yetiştirilmektedir. Menşei: Türkiye ELDE EDİLİŞ YÖNTEMİ: Acı badem meyvesinden soğuk sıkım yöntemi ile elde edilmektedir. İÇİNDEKİLER: Prunus Amygdalus Amara Kernel Oil (Acı Badem Yağı / Bitter Almond Oil) Kullanım Alanı: Cilt bakım ve masaj yağı KULLANIMI: Bir miktar yağ avuç içine alınarak temiz ve nemli cilde masajla uygulanır. ÖZELLİKLERİ: Yumuşatıcı, nemlendirici ve besleyici niteliğiyle cildin rahatlayıp canlı bir görünüm almasına yardımcı olur. UYARILAR: *Oda sıcaklığında, kapağı kapalı, ışık almayan bir yerde saklayınız. *Üretim Tarihi (ÜRT) Son Tüketim Tarihi (SKT) ve Parti No (PN) ambalajın üzerindedir. *Harici kullanım içindir. İçilmez. Kullanmadan önce bileğinizin içine bir damla damlatıp yarım saat bekleterek alerji testi yapınız. METHOD OF OBTAINING: It is obtained by cold pressing method from bitter almond fruit. INGREDIENTS: Prunus Amygdalus Amara Kernel Oil (Bitter Almond Oil / Bitter Almond Oil) USAGE AREA: Skin care and massage oil USAGE: A small amount of oil is applied to clean and moist skin with massage. FEATURES: Fabric softener, relax and get a live view of the skin with moisturizing and nourishing qualities to It helps. WARNINGS: * Store at room temperature, with the cover closed and away from light. * Production Date (URT) Expiry Date (SKT) and Lot Number (PN) are on the package. * For external use. It is not drinkable. Before use, do an allergy test by dropping a drop into your wrist and keeping it for half an hour. Kargo Bilgisi: Kargonuz en geç 2 iş günü içersinden kargoya teslim edilmektedir. Gün içinde 15:00'e kadar verilen siparişler aynı gün içinde kargolanır. Saat 19:00'de hesabım sayfasına girerek sipariş durumunu kontrol edebilirsiniz. Bilgilendirme: İlgili yasa ve yönetmelikler gereği bitkisel...